Як підібрати хороше вино до риби


Вино є прекрасним доповненням до риби. Навчіться правильно його подавати.

1.


Вино підбирається відповідно до сортом риби і способом її приготування.

2. До риби з гострими приправами відмінно підійде сухе французьке вино Гевюрцтрамінер, червоне Бургундське або Піно Нуар виробництва США.

3. До риби в ніжному соусі подаються некріплені вина, наприклад біле французьке вино Мюськаде.

4.


Кислі вина, такі як Анжу, Бургундське або Рислінг, вина австралійського виробництва підійдуть до жирної, маслянистої рибі.
{LikeAndRead}

5.

Французькі вина Віонье або Шардоне підійдуть до будь смаженої риби.

6.

Жирні морепродукти, такі, як молюски, омари, устриці подаються з кислим білим вином, наприклад Луар або Орегон.{/LikeAndRead}