Як відкрити в собі божественне і навчитися щиро молитися

Більшість з нас настільки поспішають і поглинені боротьбою з щоденними проблемами, що забувають говорити з Богом. Господь хоче чути вас. Він всемогутній, Він може вплинути на будь-яку вашу проблему. Немає нічого нездійсненного для Господа. Я хочу розповісти вам про те, як я відкрив для себе звичку молитися.

Як вірити в Бога

Вірте і коріться, інакше не можна. Ваш шлях з Богом у серці стане тільки краще, якщо ви зважитеся НЕ відмовлятися від віри в Нього. Спробуйте так вчинити - і ви будете до глибини душі здивовані.

1.

Ви всього лише людина.

Все має три іпостасі: фізичну, емоційну і духовну. Ви існуєте лише у двох з них.

Як вірити в Бога в безодні випробувань

У нашому житті настає такий час, коли ми страждаємо. Швидше за все, причиною буде кохана людина, втрата роботи, особисті та сімейні проблеми, фінансові труднощі, проблеми зі здоров'ям. Ми повинні навчитися звертатися до Бога в молитві в цей складний час і навчитися вірити в те, що Бог зможе вирішити наші проблеми.

Як вести заняття з вивчення Біблії

Хороша Біблія - необхідний інструмент навчання.

Проведення занять з вивчення Біблії - захоплюючий захід, але в перший раз ви можете злякатися. При більшості церков є недільні школи або класи, яким іноді потрібен керівник. Деякі люди вирішують займатися вивченням Біблії будинку, в гуртожитках або в бібліотеках.

Як вибрати релігію

Людина повинна досягти певного рівня зрілості, успіху та незалежності, щоб бути впевненим, що він зможе обрати релігію, керуючись правильними принципами. Коли людина відчуває бажання бути духовною особистістю, і вважає, що релігія є кращим шляхом для досягнення цієї мети, то шлях неофіційною методології може бути корисним для прийняття розумних рішень.