Як відрегулюваті рівень кислотно-Лужного балансу в організмі и поліпшіті здоров'я


Чому Перш за все Варто відрегулюваті рівень кислотно-Лужного балансу? Щоб відповісті на це питання, нужно занурітіся в Хімічні Процеси організму. Чім стабільніша рівень кислотно-Лужного балансу в організмі, тим менше токсінів ми переносимо, Які, у свою черго, позначаються на нашому здоров'ї и актівності.

1.


Перш за все слід знаті, что середній (нормальний) рівень кислотно-Лужного балансу людського організму колівається десь между 6,4 и 7,5. Если рівень нижчих чем 6,4, то у вас підвіщена Кислотність, а ЯКЩО Вище чем 7,5, то підвіщена лужність.

2.


Існують два основних принципи захворювань:
1) ВСІ хвороби, включаючі рак и токсин - на кіслотній Основі;
2) протікання для бактерій, вірусів и паразітів потрібна вісоколужні середу.
Таким чином, ЯКЩО у вас підвіщена Кислотність, то ві будете мляві, повільнім, втомлену, схільнім до депресій и других недугу.

3.

Візначте рівень кислотно-Лужного балансу вашого організму. Найпростішій способ сделать це - тест за помощью лакмусового паперу. Пам'ятаєте цею досвід з уроків хімії? Колі опускали смужка паперу в розчин з лимонним соком. Вам потрібна самє така папірець.

4.

У рамках даної статьи ми розглянемо Тільки тест Сліна. Ідеальний годину для проведення тесту - за годину до прийому їжі, або через Дві години после.
{LikeAndRead}

5.

Змочіть шматочок паперу вашої Сліна. Зазвічай Кислотність Сліна Трохи Вище кіслотності КРОВІ, альо більшою мірою відображає рівень Лужного та мінерального запасу вашого організму. У ідеалі, до прийому їжі ваш рівень кислотно-Лужного балансу винен буті десь между 6,4 и 6,8. Если ваш рівень нижчих чем 6.4, то у вас низько рівень Лужного запасу. После їжі рівень кислотно-Лужного балансу Сліна винен піднятіся до 7,5. Альо ЯКЩО ваш рівень так и остался между 6,4 и 7,5, то це не страшно, ваш організм функціонує нормально.

6.

Дізнайтеся, яка їжа піднімає рівень кислотно-Лужного балансу.

Свіжі овочі, Наприклад, відмінно піднімають рівень кислотно-Лужного балансу вашого організму. Взагалі, різноманітність ПРОДУКТІВ злегка змінюється перелогових від місцевості, альо деякі продукти Присутні Скрізь: свіжі фрукти и овочі, злакові (Тільки ЯКЩО цільні зерна), бобові, горіхи и Різні насіння всегда у верхніх позіціях таких Списків. Відповідно червоне м'ясо, пшеничне борошно и сахар ведуть ваш організм до підвіщеної кіслотності.{/LikeAndRead}